Τελευταία νέα

Καλό ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων…Σοφία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Διοίκηση του ΚΚΠΠΑ ανακοινώνει με οδύνη το θάνατο της κοινωνικής λειτουργού Σοφίας Καραμπουρνιώτου, που αναπάντεχα, έφυγε χθες από τη ζωή.
Η Σοφία εργάσθηκε από το 1988 σε μονάδες ενηλίκων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις, του Φορέα μας. Από το 2017 μετακινήθηκε στην Κεντρική Υπηρεσία και εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Αναδοχής και Υιοθεσίας, συμβάλλοντας καθοριστικά στη μείωση του χρόνου αναμονής των υποψήφιων γονέων.
Όλα αυτά τα χρόνια κέρδισε την εκτίμηση και την αγάπη των συναδέλφων της αλλά κυρίως των ωφελούμενων πολιτών, με τους οποίους συνεργάσθηκε. Η καλοσύνη, η προθυμία, η συνέπεια, η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η προσήλωσή της στο «καλύτερο δυνατό» ήταν τα κύρια στοιχεία της προσωπικότητάς της. Η αφοσίωσή της στην εξαιρετική της οικογένεια και στους φίλους ήταν το κομμάτι της ζωής της, που την ολοκλήρωνε και της έδινε την απόλυτη χαρά. Με αυτά πορεύθηκε σε όλες τις επαγγελματικές και προσωπικές της σχέσεις και για αυτά θα τη θυμόμαστε πάντα.
Υποβάλλουμε το σεβασμό και τα εγκάρδια συλλυπητήρια στον σύντροφό της και στα παιδιά της, εκ μέρους της Διοίκησης, όλων των συναδέλφων της, αλλά και εκ μέρους των περιθαλπόμενων και συνεργαζόμενων πολιτών.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σοφία Κωνσταντέλλια