Τελευταία νέα

Επιτυχής Συνδιοργάνωση Ημερίδας από την «Ελληνική Γεροντολογική & Γηριατρική Εταιρεία» και το «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής»

[wonderplugin_slider id=4]

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη προσέλευση εργαζόμενων πραγματοποιήθηκε στις 7 Μαρτίου, η Ημερίδα, που συνδιοργανώθηκε από την «Ελληνική Γεροντολογική & Γηριατρική Εταιρεία» και το «Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Αττικής»

Η Ημερίδα είχε θέμα: «Πρόληψη. Προαγωγή υγείας και φροντίδα ηλικιωμένων» και έλαβε χώρα στην Κεντρική Υπηρεσία του ΚΚΠΠΑ.

Χαιρέτησαν την εκδήλωση η Πρόεδρος του ΚΚΠΠΑ κα Σοφία Κωνσταντέλλια και εκ μέρους της Ε.Γ.Γ.Ε. ο Πρόεδρός της κος Ιωάννης Καραϊτιανός, Καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Αθηνών & Συντονιστής Διευθυντής της Ογκολογικής Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Άγος Σάββας»

Η πλούσια θεματολογία και οι άρτιες παρουσιάσεις κράτησαν πολύ ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού και κάλυψαν όλους τους τομείς των αναγκών των περιθαλπόμενων στις Μονάδες μας.

Στην αποτύπωση των συμπερασμάτων η κα Κωνσταντέλλια, αφού ευχαρίστησε την Ε.Γ.Γ.Ε. και τους ομιλητές διατύπωσε τα πεδία, στα οποία η συνέχιση της συνεργασίας μπορεί να αποδώσει κοινά και σημαντικά οφέλη. Οι τομείς της Έρευνας, του Σχεδιασμού, της Εκπαίδευσης και κατεύθυνσης του προσωπικού και οι συνέργειες με συγκεκριμένους επί μέρους στόχους είναι τα επόμενα βήματα αυτής της πολύ καλής συνεργασίας, που πρόσφατα ξεκίνησε.