Τελευταία νέα

Όροι Χρήσης

Οι όροι χρήσης απευθύνονται σε κάθε άτομο που επισκέπτεται οποιαδήποτε σελίδα του παρόντος δικτυακού τόπου. Η πλοήγηση του δικτυακού τόπου και η χρήση των εφαρμογών εντός αυτού δηλώνει αυτόματα ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης του. Σε περίπτωση που δε συμφωνείτε με τους όρους χρήσης ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε το δικτυακό τόπο.

Ο παρών δικτυακός τόπος ανήκει και ελέγχεται από το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής που υπάγεται στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας. Οι χρήστες δεν μπορούν να αντιγράψουν, αναπαράγουν, διαμοιράσουν, πουλήσουν, δημοσιεύσουν και κυκλοφορήσουν με οποιοδήποτε τρόπο υλικό από τον παρόντα δικτυακό τόπο, παρά μόνο για προσωπική, μη κερδοσκοπική χρήση και με αναφορά στον δικτυακό τόπο από τον οποίο προέρχονται.

Τα γραφικά και οι εικόνες που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο προστατεύονται από πνευματικά και συγγραφικά δικαιώματα (copyright) και δεν επιτρέπεται να αναπαραχθούν με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς την έγγραφη συναίνεση του αντίστοιχου υπευθύνου. Τροποποίηση του υλικού ή χρήση για άλλους σκοπούς διώκεται ποινικά.

Ο παρών δικτυακός τόπος εμπεριέχει παραπομπές και συνδέσμους σε άλλους δικτυακούς τόπους, κατασκευασμένους από άλλους ιδιώτες και οργανισμούς. Οι παραπομπές αυτοί παρέχονται για την εξυπηρέτηση των χρηστών. Το Παράρτημα μας δεν είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε εσφαλμένη πληροφορία ή παράλειψη εμπεριέχεται στις σελίδες αυτές καθώς και για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους, στις οποίες ο χρήστης έχει πρόσβαση με δική του ευθύνη.