Τελευταία νέα

Έναρξη Λειτουργίας παραλίας για ΑμεΑ στο παράρτημα Βούλας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12-06-2020

Η Πρότυπη Παραλία Ατόμων με Αναπηρία ΠΙΚΠΛΑΖ ανοίγει ξανά τις πόρτες της από Δευτέρα 15/6/20202 (9:00πμ – 21:00μμ) και υποδέχεται τους επισκέπτες της με μεγάλη χαρά, αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Ο στόχος για αυτήν την περίοδο είναι να εξακολουθήσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες για όλους τους χρήστες που απευθύνεται η παραλία μας τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με τη μέγιστη δυνατή προστασία της υγείας τους, καθώς και της υγείας των εργαζομένων μας. Για τον σκοπό αυτό εκπονήσαμε ειδικό σχέδιο για το άνοιγμα παραλίας ΠΙΚΠΛΑΖ, το οποίο ακολουθεί όλους τους κανόνες που έχουν υιοθετηθεί από όλους τους χώρους υψηλής επισκεψιμότητας στη χώρα μας και διεθνώς.

Για το λόγο αυτό έχει γίνει επικαιροποίηση του κανονισμού λειτουργίας της παραλίας ως εξής:

α) Η παραλία μας μπορεί να δέχεται μέχρι 140 λουόμενους ταυτόχρονα στον χώρο της σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας παραλιών του Υπουργείου Ανάπτυξης.

β) Σύλλογοι και φορείς ΑμεΑ θα μπορούν να κάνουν χρήση της παραλίας με ομαδικές προσελεύσεις κατόπιν συνεννοήσεως με τον φορέα λειτουργίας της Παραλίας, για τις ημέρες και ώρες των επισκέψεών τους, στέλνοντας σχετικό αίτημα, με τον ακριβή αριθμό των ατόμων και των συνοδών τους που θα παραβρεθούν στην ΠΙΚΠΛΑΖ, στο info_pikplaz@0261.syzefxis.gov.gr . Απαραίτητη κρίνεται η αποστολή υπεύθυνης δήλωσης με τα στοιχεία ταυτότητας του ατόμου του συλλόγου, που είναι υπεύθυνο για τα θαλάσσια μπάνια των μελών του.

γ) Οι δικαιούχοι που έχουν εγκριθεί ο ατομικές τους αιτήσεις για είσοδο στην παραλία, θα μπορούν να κάνουν κράτηση εισόδου στο τηλέφωνο: 2132007913 κατά τις ώρες 9:00 π.μ. μέχρι 13:00 μ.μ., αναφέροντας το όνομά τους, την ημέρα και ώρα που επιθυμούν να προσέλθουν, καθώς και τον αριθμό των ατόμων. Θερμή παράκληση σε περίπτωση ακύρωσης μια κράτησης, να ενημερώνετε τον φορέα στο ίδιο τηλέφωνο, ώστε να υπάρχει  δυνατότητα εξυπηρέτησης του μέγιστου αριθμού δικαιούχων.

δ) Λόγω του περιορισμένου αριθμού εξυπηρετούμενων, παρακαλούνται οι δικαιούχοι να προσέρχονται στην παραλία με έναν συνοδό, ώστε να εξυπηρετείται όσο δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός δικαιούχων .

ε) Νέοι δικαιούχοι που θα θέλουν να κάνουν χρήση της παραλίας θα μπορούν να στέλνουν τα δικαιολογητικά τους μόνο μέσω του email της παραλίας:  info_pikplaz@0261.syzefxis.gov.gr

στ) Οι χρήστες θα μπορούν να ενημερώνονται για το εάν είναι εγγεγραμμένοι στις λίστες των δικαιούχων, αλλά και για τον ακριβή αριθμό των λουόμενων που υπάρχουν στην παραλία στο τηλέφωνο : 2132007931.

Συνημμένα :

  1. Περίληψη Κανονισμού Λειτουργίας Παραλίας 2020
  2. Δικαιολογητικά για είσοδο στην παραλία
  3. Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση