Δελτίο Τύπου (Φροντίδα και Προστασία Νεοεισερχομένων Πολίτων)

Το ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, στις 2 Φεβρουαρίου 2018 υποδέχθηκε στις Μονάδες του στην Ανατολική & Δυτική Αττική (Μελίσσια & Αγία Βαρβάρα) επτά (7) άτομα από τα 14 που εντοπίσθηκαν μόνα, στην παράνομη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Αγίας Παρασκευής και η οποία εκκενώθηκε μετά από ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής.

Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους, που ανταποκρίθηκαν άμεσα και αποτελεσματικά και προσέφεραν όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες στους νεοεισερχόμενους πολίτες, που βρίσκονταν σε απόλυτη ανάγκη φροντίδας και προστασίας.

Καλούνται οι συγγενείς των συγκεκριμένων ανθρώπων να προσέλθουν και να δώσουν στοιχεία (κυρίως ιατρικού και κοινωνικού ιστορικού)  και να υποβάλλουν αίτημα ένταξης στις Μονάδες του Κέντρου μας. Η παρουσία τους θα είναι ευεργετική κατά την περίοδο προσαρμογής τους, οπωσδήποτε.

Οι αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά κατατίθενται:

στην Επιτροπή Εισαγωγών στην Κεντρική Υπηρεσία Τσόχα 5, Αμπελόκηποι ,Τηλ. επικοιν: 213.2031028 κα A. Κοκόλλη , στο Παράρτημα ΑμεΑ Ανατολικής Αττικής, 28ης Οκτωβρίου 13  Μελίσσια Τηλ.επικοιν: 213-2035338 κα Α. Χριστοφίλλου και στο Παράρτημα ΑμεΑ Δυτικής  Αττικής Δωδεκανήσου 1 Αγ. Βαρβάρα , Τηλ. επικοιν: 213.2031394 κα Π. Λιλή.