Τελευταία νέα

Δελτίο Τύπου – Ορθή Επανακοινοποίηση για την Έναρξη Λειτουργίας Πρότυπης Παραλίας Ατόμων με Αναπηρία ΠΙΚΠΛΑΖ

[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”auto” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]Η Πρότυπη Παραλία Ατόμων με Αναπηρία ΠΙΚΠΛΑΖ ανοίγει ξανά τις πόρτες της από Δευτέρα 27/6/2022 (8:00π.μ.-20:00) και υποδέχεται τους επισκέπτες της με μεγάλη χαρά, αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Ο στόχος για αυτήν την περίοδο είναι να εξακολουθήσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες για όλους τους χρήστες που απευθύνεται η παραλία μας τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με τη μέγιστη δυνατή προστασία της υγείας τους, καθώς και της υγείας των εργαζομένων μας. Για τον σκοπό αυτό εκπονήσαμε ειδικό σχέδιο για το άνοιγμα παραλίας ΠΙΚΠΛΑΖ, το οποίο ακολουθεί όλους τους κανόνες που έχουν υιοθετηθεί από όλους τους χώρους υψηλής επισκεψιμότητας στη χώρα μας και διεθνώς. Για το λόγο αυτό έχει γίνει επικαιροποίηση του κανονισμού λειτουργίας της παραλίας ως εξής:

α) Σύλλογοι και φορείς ΑμεΑ θα μπορούν να κάνουν χρήση της παραλίας με ομαδικές προσελεύσεις, στέλνοντας ενημερωτικό σημείωμα με τον ακριβή αριθμό των ατόμων και των συνοδών τους που θα παραβρεθούν στην ΠΙΚΠΛΑΖ, στο email: info_pikplaz@0261.syzefxis.gov.gr . Απαραίτητη κρίνεται η αποστολή υπεύθυνης δήλωσης με τα στοιχεία ταυτότητας του ατόμου του συλλόγου, που είναι υπεύθυνο για τα θαλάσσια μπάνια των μελών του.

β) Οι δικαιούχοι που έχουν εγκριθεί ο ατομικές τους αιτήσεις για είσοδο στην παραλία, θα μπορούν να εισέρχονται στην παραλία κατά τις ώρες 8:00 π.μ. μέχρι 20:00 μ.μ.

γ) Λόγω του αυξημένου αριθμού εξυπηρετούμενων, θερμή παράκληση για αυστηρή τήρηση του κανόνα: Ένας συνοδός ανά δικαιούχο, ώστε να εξυπηρετείται όσο δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός δικαιούχων.

δ) Νέοι δικαιούχοι που θα θέλουν να κάνουν χρήση της παραλίας θα μπορούν να στέλνουν τα δικαιολογητικά τους μόνο μέσω του email της παραλίας: info_pikplaz@0261.syzefxis.gov.gr

ε) Οι χρήστες θα μπορούν να αποστέλλουν εγγράφως τα ερωτήματά τους στο email της παραλίας: info_pikplaz@0261.syzefxis.gov.gr καθώς και να ενημερώνονται για το εάν είναι εγγεγραμμένοι στις λίστες των δικαιούχων, στα τηλέφωνα: 213-20 07 931 και 213-20 07 913.

  1. Δικαιολογητικά για είσοδο στην παραλία
  2. Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση
[/dropshadowbox]