Τελευταία νέα

Δελτίο Τύπου Σχετικά με την Ειδικά Διαμορφωμένη Παραλία για Άτομα με Αναπηρία “ΠΙΚ ΠΛΑΖ”

[dropshadowbox align=”none” effect=”lifted-both” width=”auto” height=”” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” ]

Δελτίο Τύπου

Η ειδικά διαμορφωμένη παραλία για άτομα με αναπηρία “ΠΙΚ ΠΛΑΖ” που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (Π.Α.Α.Π.Α.Β.) του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α.) – Ν.Π.Δ.Δ., επί της Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 2, Βούλα, λειτουργεί από την 28/6/2023, ημέρα Τετάρτη κατά τις ώρες 8:00 π.μ.- 20:00 μ.μ. και υποδέχεται τους επισκέπτες της με μεγάλη χαρά, αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας.

Για το λόγο αυτό έχει γίνει επικαιροποίηση του κανονισμού λειτουργίας της παραλίας ως εξής:

α) Σύλλογοι και φορείς ΑμεΑ θα μπορούν να κάνουν χρήση της παραλίας με ομαδικές προσελεύσεις, στέλνοντας ενημερωτικό σημείωμα με τον ακριβή αριθμό των ατόμων και των συνοδών τους που θα παραβρεθούν στην “ΠΙΚ ΠΛΑΖ” στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info_pikplaz@0261.syzefxis.gov.gr Απαραίτητη κρίνεται η αποστολή Υπεύθυνης Δήλωσης με τα στοιχεία ταυτότητας του ατόμου του συλλόγου το οποίο είναι υπεύθυνο για τα θαλάσσια μπάνια των μελών του.

β) Οι δικαιούχοι, των οποίων οι ατομικές αιτήσεις έχουν εγκριθεί για είσοδο στην παραλία, θα μπορούν να εισέρχονται σε αυτήν κατά τις ώρες 8:00 π.μ. μέχρι 20:00 μ.μ.

γ) Οι δικαιούχοι που έχουν καταθέσει τα διακαιολογητικά τους και έχει εγκριθεί το αίτημα τους μέχρι τον Δεκέμβριο 2022, μπορούν να παραλαμβάνουν καθημερινά, εκτός ημέρας Δευτέρα, την κάρτα εισόδου τους από την επόπτρια λειτουργίας της παραλίας κ. Σοφία Ζεπίδη, τηλ.: 213 20 07 938 με την επίδειξη σχετικού εγγράφου ταυτοπροσωπίας.

δ) Λόγω του αυξημένου αριθμού εξυπηρετούμενων, θερμή παράκληση για αυστηρή τήρηση του κανόνα: Ένας συνοδός ανά δικαιούχο, ώστε να εξυπηρετείται όσο δυνατόν μεγαλύτερος αριθμός λουομένων.Σε περίπτωση δικαιούχου με πολύ βαριές αναπηρίες θα επιτρέπεται η συνοδεία του/της και από δεύτερο άτομο.

ε) Νέοι δικαιούχοι που επιθυμούν να κάνουν χρήση της παραλίας μπορούν να αποστέλουν τα δικαιολογητικά τους μόνο μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: info_pikplaz@0261.syzefxis.gov.gr στ) Οι χρήστες μπορούν να αποστέλλουν τα ερωτήματά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info_pikplaz@0261.syzefxis.gov.gr καθώς και να ενημερώνονται στα τηλέφωνα: 2132007913,  2132007918,  2132007920,  2132007931 [/dropshadowbox]